divendres, 6 de desembre del 2013

Per mostra val un botó

Us asseguro que no soc militant socialista ni tan sols un dissortat simpatitzant. Però davant la fotografia que us adjunto no vaig poder evitar una incòmode vergonya aliena. I em demanareu: perquè, si no hi tens res a veure? Una cosa és no tenir res a veure i una de molt diferent és no tenir memòria històrica ni respecte per el passat recent. Veure al Rivera i a la Camacho brindant per les bondats d’Espanya no sorprèn ni fa mal als ulls, però veure al màxim responsable (o hauríem de dir irresponsable) del PSC en el mateix ritual, és una de les imatges més inquietants que hom es pugui imaginar. 

Quina manera més barroera i patètica de dilapidar un patrimoni aconseguit amb sang, suor i llàgrimes. Quin desori! Quin desgavell! 

I si sense tenir res a veure amb el PSC (cada cop més partit, menys socialista i més espanyol) un no pot deixar de sentir una enorme basarda, imagineu que no sentirà un socialista dels de tota la vida i que encara creu en l’emancipació del seu país. 

Para muestra vale un botón, diuen en espanyol. I el botó d’ahir és la mostra més cruel i evident de la cremallera amb la que el senyor Navarro es vol cosir a Espanya. 

Quin collons de narcòtic els hi han administrat als socialistes catalans? 

Retratats en l'evidència