dissabte, 1 de març del 2014

Ficció 

Un informe de l’agència KMM ha desvetllat el que fins ara només era un rumor i que s’ha acabat confirmant amb proves concloents: el Partit Popular finançarà a totes aquelles famílies que demanin l’educació en espanyol a Catalunya. 

Una primera partida d’un milió d’euros, custodiada en un compte suïs, ha estat reservada per sufragar les despeses de totes les famílies que exigeixin a la Generalitat que els seus fills/filles rebin l’educació en espanyol. El compromís del Partit Popular comprèn tot el període docent dels estudiants, des de la primària fins concloure una carrera universitària, si es dóna el cas. 

La cosa, però, no acaba aquí. L’estudiant que s’aculli a aquest pla, tindrà garantit el seu futur laboral amb un lloc de treball de per vida. El Partit Popular, mitjançant la seva territorial amb seu a Badalona, està autoritzat, i ja s’ha tingut accés als documents, ha signar un contracte de compromís per legalitzar aquesta iniciativa i blindar-la davant la llei. És cert que el Partit Popular, com a partit de Govern, no està en condicions de garantir un lloc de treball per a tots els espanyols com mana la Sagrada Constitución, però, en el cas que ens ocupa, està disposat a fer una excepció. 

Segons un portaveu de KMM, que ha tingut l’amabilitat d’atendre la meva trucada, ja hi ha un primer acord amb una de les famílies acollides al programa. Es tractaria de H.P.E. que vol estudiar ciències de la informació i que, gràcies a l’acord estawert, d’aquí a 2 anys començarà les seves pràctiques a la secció de necrològiques de La Vanguardia , per allò de les llengües mortes. Es descarta, de moment, l’opció de col•laborar com a becari de Josep Cuní fins que 8 tv no sigui íntegrament en espanyol, un projecte en el que el Grupo Godó està treballant des de fa un parell de mesos. 

El Partit Popular està convençut de l’èxit d’aquesta campanya i anima a totes aquelles famílies amb manca de recursos econòmics que vulguin donar una educació als seus fills i garantir-los una estabilitat laboral, que no dubtin en vendre la seva ànima al diable a canvi d’un futur de color de rosa amb sostinguts efectes opiacis. 

Si la cosa funciona, i res fa pensar en el contrari, el Partit Popular estudiarà seriosament la possibilitat d’engegar aquesta mateixa campanya a França. No sé perquè però sempre m’havia imaginat Los Miserables de Victor Hugo escrit en espanyol.